Dít is waarom je je gezicht 60 seconden zou moeten wassen

Die 60 seconden doen namelijk veel goeds voor je huid.

Lees ook

Een mooie huid heb je niet van de ene op de andere dag. Die gewilde flawless teint vraagt tijd, aandacht en precisie. En hoewel onzuiverheden er gewoon bij horen, zijn wij toch altijd op zoek naar dé manier om een glad gezichtje te krijgen.

60 seconden

Speciale crèmes, scrubs en gezichtsborstels. Waarschijnlijk heb je alle producten al vaak gebruikt, maar iedere keer met weinig resultaat. Toch schijnt er een hele gemakkelijke manier te zijn om een betere huid te krijgen. De 60-second rule zou dé manier zijn om van je onzuiverheden af te komen.

Reinigen

Maar wat houdt deze regel nou eigenlijk in? Simpel gezegd: één minuut lang je gezicht reinigen. Zorg er hierbij voor dat je de gezichtsreiniger rustig in je huid masseert. Volgens schoonheidsspecialiste Nayamka Roberts-Smith zorgt dit ervoor dat je huid zachter wordt. Daarnaast zorgt de methode ervoor dat je alle make-up resten en talgophopingen van je gezicht verwijdert.

Eigenlijk klinkt het heel logisch. Normaal wassen wij ons gezicht maximaal tien seconden en brengen daarna de nodige crèmes, scrubs en maskers aan. Door je gezicht nét wat langer te wassen, zorg je ervoor dat de producten echt hun werk kunnen doen. En dat kan veel goeds doen voor je huid.

Bekijk hieronder het resultaat!

Bron: Dingen voor vrouwen | Beeld: BSR, Twitter

Laatste nieuws

Zie ook