doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Monica Geuze over stoppen met vloggen: 'Ik ga weer verder als het voor mij goed voelt'

Monica Geuze over gewicht: 'Ik voel mij op dit moment niet prettig in mijn eigen lichaam'

Monica is openhartig over de kilo's die ze is aangekomen.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Monica Geuze

Monica Geuze is alweer een halfjaar happily in love samen met haar grote liefde Robbert. In een nieuwe weekvlog vertelt de YouTube-ster dat al deze verliefdheid ook een behoorlijke impact heeft op haar gewicht.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Verliefd

Volgens Monica is het een feit dat je veel meer eet als je verliefd bent. "Het klopt dat als je verliefd bent en in een nieuwe relatie zit, je je helemaal volvreet", beaamt de influencer. "Ik hou er nooit zo van om transparant te zijn over mijn gewicht", vertelt ze. Ze vindt dat ieder lichaam anders is en ze wil daarom ook niemand aansporen om aan een bepaald gewicht te moeten voldoen.

"Ik ga daarom ook geen aantallen weggeven. Niet omdat ik mij ervoor schaam, maar ik voel mezelf er wel kut over. Ik ben in een halfjaar vijf kilo aangekomen en dat vind ik echt wel fors."

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_middle_article');

Nieuwe klus

Monica vertelt dat ze nu meer sport dan ooit en daardoor denkt dat ze meer 'troep' kan eten. "Dus ik hou me weer even aan een strak regime, want ik heb in augustus een hele leuke klus en ik wil mij gewoon prettig voelen in mijn eigen lichaam."

Op dit moment voelt ze zich alles behalve prettig in haar lichaam. "Ik weet dat ieder lichaam mooi is en ik weet dat iedereen zich goed zou moeten voelen in zijn eigen lichaam, maar ik voel dat op dit moment niet zo. Ik heb het laten versloffen, dus nu sporten, gezonder leven en niet meer iedere dag gefrituurde meuk eten", aldus Monica.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');