Kim Kötter: 'Ik heb samen met Leontine Borsato een potje gehuild'

Kim Kötter ontdekte zwangerschap op een bijzondere manier

Kim wist zelf lange tijd niet dat ze in verwachting was.
Kim Kötter

Kim Kötter maakte vorige week het leuke nieuws bekend dat ze in verwachting is van haar derde kindje samen met haar grote liefde Jaap Reesema. In een nieuwe YouTube-video legt de voormalig Miss Nederland uit dat ze er op een bijzondere manier achterkwam dat ze opnieuw zwanger is.

Personal trainer

Kim laat weten dat deze zwangerschap compleet onverwachts was. Het duurde dan ook even voordat de presentatrice doorhad dat ze in verwachting is, omdat deze zwangerschap zonder ivf-behandeling tot stand is gekomen – in tegenstelling tot haar vorige zwangerschappen.

"Het was dat mijn trainer via de app zoiets had van: moet jij niet ongesteld worden? Wij waren er helemaal niet mee bezig. Dat gevoel van 'dit kan niet', dat hebben we heel lang gehad."

Zwangerschapstest

Kim laat weten dat ze wel wat gekke dingen had meegemaakt. "Ik was een keer aan het mountainbiken en ik viel een soort van flauw en toen dacht ik: hoe kan dat nou", vertelt ze.

Ook werd Kims buik alleen maar dikker, terwijl ze juist hard aan het trainen was. "Ergens ging het daar een beetje mis en dacht ik: ik moet een test gaan kopen." Alleen zelf een zwangerschapstest kopen, durfde Kim niet. "Iedereen kent mij hier, dus toen heb ik Jaap toch even lief aangekeken."

De volgende ochtend deed Kim de test en bleek dat de voormalig Miss Nederland in verwachting is van haar derde kindje. "Dat was echt een shock en enorm onverwachts", aldus Kim.

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f75f535ad2ec', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });