Barbara Sloesen open over sexleven: ‘Mijn vriend kocht voor mij een vibrator’

De actrice vindt sex enorm belangrijk in een relatie.

Lees ook

Actrice Barbara Sloesen timmert de laatste tijd hard aan de weg. Zo speelt Barbara de hoofdrol in de nieuwe Nederlandse film Alles is zoals het zou moeten zijn. In de nieuwe romcom vindt Barbara haar ware liefde. Barbara is in het echte leven ook happily in love. In de nieuwste Beau Monde vertelt de actrice openhartig over haar sexleven.

Girl talk

In de nieuwste Beau Monde vertelt Barbara openhartig over de girl talk die zij onlangs met haar vriendinnen had. “Laatst had ik het er met vriendinnen over of zij wel of geen vibrator gebruiken tijdens de sex. De uitkomst was een beetje verdeeld.”

De actrice biecht vervolgens op dat haar vriend een vibrator voor haar heeft gekocht. Haar vriendinnen vonden dit zo tof, dat ze besloten iets af te spreken met elkaar. “We hebben nu afgesproken dat we een vibrator kopen voor elke jarige vriendin die er nog geen een heeft”, geeft de actrice aan.

Belangrijk

Ondanks deze hilarische afspraak met haar vriendinnen, wil Barbara benadrukken dat sex voor haar heel belangrijk is. “Je hoort weleens dat stellen na een tijdje minder tot helemaal geen sex meer hebben. Dat kan ik me bijna niet voorstellen, want voor mij is sex heel belangrijk”, legt Barbara uit.

De actrice is ervan overtuigd dat je dat als koppel moet willen behouden. Barbara vult aan: “Het is de enige verbintenis die echt van jou en je lief samen is.”

In de nieuwste Beau Monde lees je de rest van het interview met Barbara Sloesen. Vanaf morgen in de winkel!

Bron: Beau Monde | Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook