Holly Mae Brood doet boekje open over sexleven met Soy Kroon

Het stel is inmiddels al vier jaar happily in love.

Lees ook

Love birds Holly Mae Brood en Soy Kroon leerden elkaar op de set van Goede Tijden, Slechte Tijden kennen. De twee hebben inmiddels vier jaar een relatie en zijn dolgelukkig samen. In gesprek met Beau Monde vertelt Holly Mae over haar relatie en sexleven met Soy.

Relatie

“Het klinkt zoetsappig, maar ik heb best geluk dat ik op zo’n jonge leeftijd al iemand heb gevonden die perfect bij me past en met wie ik alles kan delen”, vertelt Holly Mae in een gesprek met Beau Monde. “Hij geeft me rust, en ik zorg af en toe voor wat spice.” De actrice vervolgt dat ze samen goed kunnen niksen en het altijd heel gezellig hebben.

Sexleven

In het blad doet Holly Mae ook een boekje open over haar sexleven. “Ik heb niets te klagen. Sex is belangrijk, maar niet het allerbelangrijkste”, deelt de actrice. Holly Mae vervolgt dat Soy en zij soms allebei overvolle agenda’s hebben. Als de twee dan laat thuiskomen, leven ze nog weleens langs elkaar heen.

Als het stel dan tijd voor elkaar heeft, hoeft Holly Mae niet altijd meteen tussen de lakens te duiken. “Als we elkaar dan zien, vind ik het fijner om lekker samen te zijn dan dat er meteen iets moet gebeuren.”

Het hele interview met Holly Mae Brood is te lezen in de nieuwste Beau Monde. Vanaf woensdag in de winkel!

Bron: Beau Monde | Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook