Temptation Island-deelnemers in shock na dode in het resort

No! Slecht nieuws voor alle Temptation Island-fans

We zullen voorlopig nog even geduld moeten hebben...
Temptation Island

Oh no! Veel programma's gaan dit jaar niet door of worden uitgesteld vanwege het coronavirus. Het leek er echter op dat een nieuw seizoen van Temptation Island er wel aan zat te komen, maar niks blijkt minder waar. De Belgische website Het Laatste Nieuws meldt dat het programma voorlopig niet wordt geproduceerd vanwege het virus.

Dichter bij huis

België en Nederland werken voor Temptation Island altijd samen. Helaas is deze samenwerking op dit moment niet mogelijk. De programma's die wel doorgaan zijn onder andere Love Island en Big Brother. Waarom? Deze producties worden dichter bij huis en in een gesloten omgeving opgenomen – in tegenstelling tot Temptation Island, zo meldt HLN.

Temptation Island VIPS

Gelukkig is er ook goed nieuws! Kaj Gorgels hintte vorige week nog op een terugkeer van Temptation Island VIPS in een nieuwe aflevering van de podcast EFFE RELATIVEREN.

In de aflevering was Jay Jay Boske te gast en hij vroeg Kaj wat voor mogelijkheden er zijn voor het programma Temptation Island VIPS. Kaj antwoordde met: "Dat ziet er beter uit. We gaan nog wel iets doen dit jaar."

Hmm... Of we ons guilty pleasure programma ook in de toekomst weer kunnen bingewatchen? Dat is nog niet bekend, maar to be continued...

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f7426a0d6fda', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });