Wait what? Dit bedrag verdient Fabiola Volkers aan haar OnlyFans-account

De realityster speelt behoorlijk wat geld binnen met haar OnlyFans-account.

Lees ook

Fabiola Volkers kwam onlangs met een OnlyFans-account op de proppen. De realityster deelt behoorlijk pikante beelden op deze website en blijkt daar ook goed aan te verdienen.

Pikante foto’s

Fabiola is niet vies van een pikante foto op Instagram, maar op haar OnlyFans-account laat de realityster al helemaal niks aan de verbeelding over. Wie de realityster in een sexy lingeriesetje wil zien, moet alleen wel een abonnement nemen op haar account. Vanaf zo’n 20 euro per maand kun je Fabiolanudes’ zien.

Website Axed wist te achterhalen dat Fabiola al zo’n 4500 abonnees heeft. Als al die leden 20 euro betalen, zou Fabiola dus zo’n €90.000 per maand binnenslepen. Ka-ching!

Rosanna Voorwald 

Temptations Rosanna Voorwald volgt het voorbeeld van Fabiola op. De realityster liet onlangs weten dat ze binnenkort ook een OnlyFans-account aanmaakt. Dit wil Rosanna doen, nadat ze onder het mes is geweest voor een nieuwe bilvergroting. “Na mijn operatie ga ik een OnlyFans aanmaken. Begin oktober, dus be ready”, liet de realityster in haar Instagram Stories weten.

Bron: Axed | Beeld: Temptation Island

Laatste nieuws

Zie ook