OMG, dit gaat er deze maand in GTST gebeuren!

Guido Spek is weer gelukkig in de liefde

De acteur heeft het erg gezellig met zijn nieuwe vriendin.
Guido Spek

In een nieuwe aflevering van Goede Tijden, Zomer Tijden zijn Guido Spek, die de rol van Sjoerd Bouwhuis vertolkte in GTST, en Caroline De Bruijn, die de rol van Janine Sanders vertolkt, te gast. En wat blijkt? Sjoerd is sinds kort weer helemaal happily in love.

Liefde

Wanneer Froukje De Both aan Guido vraagt hoe het op dit moment in de liefde gaat, reageert hij hierop met: "Ja, het gaat goed. Ik heb op dit moment wel een beetje verkering."

Het gaat hier om Suze Meijer. "We zijn al een tijdje samen en hebben het heel leuk met elkaar", legt Guido uit.

Verlaten

In een eerdere aflevering van Goede Tijden, Zomer Tijden waren Vincent Visser, die de rol van Valentijn vertolkt in GTST, en Lieke van Lexmond, die van 2003 tot 2012 de rol van Charlie vertolkte, te gast. Echter, tijdens deze uitzending had Vincent slecht nieuws voor alle fans.

Wanneer Froukje aan Vincent vroeg hoe hij het vond om deel uit te maken van de zomer cliffhanger, vertelde hij: "Ja, dat is vet. Het was mijn eerste seizoen. Die zomercliff is toch wel een dingetje. Iedereen onderling die de zomercliff mag spelen, denkt: yes, ik heb hem."

Toch kunnen we na de zomerstop niet lang meer van de acteur genieten. Wanneer Froukje aan Vincent vroeg wat er gaat gebeuren met het karakter van Valentijn, deed de acteur een onthulling. "Ik kan natuurlijk niet de verhaallijn gaan vertellen, maar Valentijn gaat uit de serie. Alleen op wat voor manier ga ik niet vertellen", aldus de acteur.

Bekijk *HIER* het volledige fragment.

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f7428e8ab2fa', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });