Zien: zo zag Georgina Verbaan er als tiener uit

Op de foto is te zien dat de actrice geen spat is veranderd.

Georgina Verbaan start de maandag met een plaatje uit de oude doos. De actrice deelt een portretfoto van zichzelf als tiener op Instagram.

Back in the days

Celebs die foto’s van vroeger delen; we love it! Zo deelde de Bachelorette’s Jordy onlangs al een foto van vroeger en plaatste ook Marieke Elsinga een foto uit haar jongere jaren op social media. Georgina volgt hun voorbeeld op en deelde vandaag ook een kiekje van vroeger op Instagram.

“Veertien”, schrijft Georgina kort en bondig in de caption. Op de foto is te zien dat actrice als veertienjarige met een korte coupe door het leven ging en dat er een piercing in haar neus pronkt.

Weinig veranderd

De followers van Georgina zijn het er met z’n allen over eens dat de presentatrice bijna niets veranderd is. “Het is bizar hoe weinig je bent veranderd”, reageert zangeres Lisa Lois. Girlfriend Maartje Wortel reageert met een hartje op de foto.

Geaardheid

Georgina is alweer een tijdje happily in love. De actrice vond de liefde in schrijfster Maartje Wortel. De presentatrice durfde echter niet meteen aan zichzelf toe te geven dat ze op vrouwen valt.

“Ik moest blijkbaar de veertig naderen voor ik aan mezelf durfde toe te geven dat ik niet simpelweg op mannen én vrouwen val, maar toch vooral op vrouwen”, deed Georgina onlangs uit de doeken aan Vogue.

Dit bericht bekijken op Instagram

Veertien

Een bericht gedeeld door Georgina Verbaan (@gverbaan) op

Beeld: BSR, Instagram

Laatste nieuws