Temptations Channah in tranen: ‘Vind het heel heftig’

Het was een emotionele dag voor de zwangere Channah.

Lees ook

Temptations Channah en Quentin showen in hun eigen YouTube-realityshow Familie Koerten alles uit hun privéleven. Zo ook van zoon Tigers eerste dag naar de opvang, iets wat voor de zwangere Channah behoorlijk heavy was.

Tiger naar de opvang 

Channah en Quentin plaatsen elke zondag een spiksplinternieuwe aflevering van Familie Koeren op hun YouTube-kanaal. Zo was gisteren te zien dat Channah en boyfriend Quentin zoontje Tiger voor het eerst naar de opvang brengen. “Ik had gelijk een goed gevoel, terwijl ik dat normaal nooit heb. Zeker niet als het gaat om mijn kind wegbrengen”, deelt Channah als ze net bij de opvang zijn.

Toch wordt het de mommy to be even te veel als ze afscheid neemt van haar zoontje. “Op het moment dat ik echt wegga, vind ik het heel heftig”, deelt Channah. “Hij vindt het hier leuker dan bij mij”, brengt ze vervolgens snikkend uit.

Trotse Quintin 

Quentin weet Channah gelukkig te troosten. “Chan doet het echt goed. Ik ben trots op haar. Ze is alleen een beetje emotioneel, maar dat komt ook omdat ze weer zwanger is. Ze reageert gewoon heftig op alles”, licht hij toe. “Dan moet ze huilen, maar dat is eigenlijk wel schattig om te zien.”

De love birds wilden weer even tijd voor elkaar maken. Sinds de geboorte van Tiger hebben ze nog niet veel samen kunnen relaxen. Hun quality time verloopt echter minder soepel dan verwacht. Zo kan de zwangere Channah maar niet ontspannen en voelt ze zich pas weer beter als ze haar zoontje ziet.

Baby Girl 

Channah maakte begin mei bekend dat ze opnieuw zwanger is. Tijdens een heuse gender reveal party maakt het couple bekend een meisje te verwachten. Het stel heeft al een naam voor hun baby girl in gedachten en onthulde onlangs alvast een tipje van de sluier. De tweede naam van het meisje zal beginnen met een ‘F’.

Beeld: BSR, YouTube

Laatste nieuws

Zie ook