Linda Hakeboom openhartig over borstkanker: ‘Ik ga de medische molen in’

De presentatrice wordt naar eigen zeggen nu al gek in het ziekenhuis.

Een aantal dagen geleden deelde presentatrice Linda Hakeboom verdrietig nieuws op Instagram. “Ik heb borstkanker…”, schreef Linda in haar bericht. Inmiddels laat Linda vanuit het ziekenhuis van zich horen.

Bizarre dagen

Vanuit de parkeergarage van het ziekenhuis vertelt de presentatrice in haar Instagram Stories over de huidige situatie. “Het zijn bizarre dagen geweest. Ik ga de medische molen in”, geeft Linda aan.

Vanaf vandaag begint de presentatrice aan de behandeling tegen de ziekte. Volgens Linda bestaat dit vooral uit het maken van verschillende scans om te kijken hoe de kanker er precies uitziet.

Grote steun

Samen met haar vriend Rolf bezoekt Linda het ziekenhuis, maar helaas gaat dit niet helemaal zoals gehoopt. Door de strenge coronanamaatregelen in het ziekenhuis, mag haar vriend niet overal mee naartoe. “Mag hij toch weer niet mee de wachtruimte in… Ik word gek”, deelt Linda in haar Instagram Stories.

Check jezelf

In een eerder bericht op Instagram deed Linda een belangrijke oproep voor alle vrouwen. De presentatrice kan niet vaak genoeg benadrukken hoe belangrijk het is om jezelf te controleren.

“Check jezelf! En als je iets voelt, of wanneer je iets voelt, ga dan direct naar de huisarts. Al ben je er tien keer voor niks, dat is beter dan één keer te laat. Alsjeblieft, trek aan de bel, hoe onbenullig het ook lijkt”, aldus Linda.

Beeld: BSR, Instagram

Laatste nieuws