doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Meghan Markle en Harry ontsloegen 'onprofessionele' nanny na twee dagen

Meghan Markle openhartig over de media: 'Er is op dit moment een economie van aandacht trekken'

Meghan geeft haar ongezouten mening tijdens een openhartig interview.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Meghan Markle

Meghan Markle is de afgelopen maanden niet altijd positief in het nieuws geweest. In een interview met journaliste Emily Ramshaw vertelt ze nu openhartig over wat zij vindt van al deze berichten in de media.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Stempel

Meghan vertelt dat ze het fascinerend vindt hoe de media op dit moment in elkaar zit. Ze vindt het vooral bijzonder dat iedereen zich enorm laat beïnvloeden door titels en artikelen van verschillende media.

Ze legt uit dat ze de afgelopen jaren veel in het nieuws is geweest. Meghan heeft naar eigen zeggen ervaring met de verschillende invloeden van de media. "Alleen de krantenkop drukt al een stempel op mij. Dat is onderdeel van hoe we de wereld zien, hoe we omgaan met anderen."

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_middle_article');

De waarheid

"Er is op dit moment een economie van aandacht trekken", laat Meghan weten. De media moeten zich volgens Meghan focussen op "de waarheid vertellen vanuit een medelevende en empathische blik."

"Dat zou mensen verbinden. Ik heb het idee dat we ons minder verbonden voelen, terwijl het ook meer een connectie zou kunnen opleveren", aldus Meghan.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');