André Hazes zet zus Roxeanne voor schut op Instagram

Ook een grapje hier en daar is weer mogelijk tussen broer en zus.

Lees ook

Na jarenlang geen contact met elkaar te hebben, hebben Roxeanne en André Hazes de strijdbijl begraven. Dat betekent dat een lolletje hier en daar ook weer mogelijk is. André heeft zijn zus namelijk behoorlijk voor schut gezet op Instagram. Ha!

Reclame

André deelt namelijk een video in zijn Instagram Stories waarop te zien is hoe hij een reclame bekijkt waar Roxeanne in speelt. Hij filmt hoe hij zogenaamd 'reageert' op haar uitspraken, zodat het lijkt alsof ze echt in gesprek zijn. Ha! Bekijk de video hier.

Ruzie

Laatst liet Roxeanne in een interview met Privé weten dat drie weken geleden de hereniging heeft plaatsgevonden met haar broertje André. Voor de zangeres was het een enorm gezellige middag en het voelde voor haar meteen als vanouds. “Misschien raar om te zeggen, maar wat ik voor mijn broertje voel is nooit weggeweest”, liet ze weten.

En André? Ook die is volgens zijn zus blij dat het contact nu weer goed is. “Hij is dol op Fender. Hij lijkt ook zo op die ouwe van ons. Het is een echte Hazes”, aldus Roxeanne.

Bron: Shownieuws | Beeld: BSR, KIJK

Laatste nieuws

Zie ook