Dit is de spotgoedkope dupe van de Estée Lauder Double Wear foundation

Temptations Shirley reageert op kritiek rondom nieuw uiterlijk

De realityster zou volgens haar volgers onherkenbaar zijn geworden.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Shirley

Temptations Shirley is alle kritiek rondom haar 'nieuwe uiterlijk' meer dan zat. De realityster besloot daarom om voor eens en altijd af te rekenen met alle haters in een Instagram post.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Nieuwe look

Shirley post regelmatig mooie kiekjes van zichzelf op Instagram en kan dan ook op veel positieve reacties rekenen. Toch zijn er ook mensen die Shirley's foto's niet mooi vinden en zelfs vinden dat de blondine tegenwoordig niet meer op zichzelf lijkt. Shirley is klaar met al deze negatieve reacties en haalt uit naar haar volgers.

"De laatste tijd krijg ik soms commentaar dat ik 'niet meer te herkennen ben', 'niet eens meer op mezelf lijk', 'dat we allemaal op elkaar gaan lijken' of zelfs 'dat ik mezelf verpest heb na Temptation'. Ik word er af en toe helemaal intens knetterdebiel van", schrijft ze.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_middle_article');

Temptation Island

"Dat ik geen trek had om me klaar te maken in Thailand met 820 graden Celsius en zo mijn mandje uitgerold kwam, wil niet zeggen dat ik dat nooit doe", gaat ze verder. "Daar heb ik het ook een paar keer gedaan, maar dat is volgens mij iedereen spontaan vergeten."

Wel geeft ze toe dat ze ook het een en ander aan zichzelf heeft laten doen. "Ik heb dingen laten doen ja, zoals m’n lippen (wat ik op Temptation ook al had, m’n tanden, m’n haar geverfd, een borstvergroting en traangootfillers. Zeg wat je wil en iedereen mag me alles vragen, dat vind ik helemaal niet erg maar aub aub aub aub laat DAT, ik krijg er echt jeuk van!", aldus Shirley. Duidelijk!

Ex

Shirley deed met haar ex-vriend Damian Diepenveen mee aan het vorige seizoen van Temptation Island VIPS. Hoewel het stel tijdens de afleveringen allebei niet hebben gecheat, gooide Shirley vrijwillig de handdoek in de ring. Aan het einde van het programma was de relatie tussen Damian en Shirley finito.

Dit bericht bekijken op Instagram

Hi ❤️ Time to rant. De laatste tijd krijg ik soms commentaar dat ik “niet meer te herkennen ben”, “niet eens meer op mezelf lijk”, “dat we allemaal op elkaar gaan lijken” of zelfs “dat ik mezelf verpest heb na temptation” en ik word er af en toe ff helemaal intens knetterdebiel van. In deze swipe staan foto’s van 2012 tot 2017. Het eerste filmpje is gemaakt in de week nadat ik terug kwam van temptation, klaargemaakt. De tweede een recente zonder make-up/effect. Dat ik er daar geen trek in had om me klaar te maken in Thailand met 820 graden Celsius en zo m’n mandje uitgerold kwam, wil niet zeggen dat ik dat nooit doe. Daar heb ik het een paar enkele keren ook wel gedaan maar dat is volgens mij iedereen spontaan vergeten. Denk dat niemand er hetzelfde uit ziet als je net straight je nest of de douche uit komt met compleet verziekt door de kapper als wanneer je een beetje je best gedaan hebt zodat je toonbaar bent, excuse me if I’m wrong. Voor zover ik kan zien ben ik helemaal niet veel veranderd. Ik heb dingen laten doen ja, zoals m’n lippen (wat ik op temptation ook al had dus zeggen dat het zonde is dat ik m’n natuurlijke lippen heb verziekt en dat ze al zo mooi waren op temptation hoeft niet..) m’n tanden, m’n haar terug geverfd, een borstvergroting en traangootfillers maar volgens mij ben ik nóg steeds geen ‘HeEl AnDeR MeNs’ en zie ik er nog steeds +-hetzelfde uit. Zelfs op de foto’s uit 2012. 🤷🏼‍♀️ Grootste verschil is dat ik toen alleen m’n ogen opmaakte.. En ik snap best dat commentaar erbij hoort en als je het lelijk vind is het prima, zeg het vooral als je daar ernstig blij van word, maar ik word toch écht onderhand een beetje panisch ervan dat ik heel de tijd naar me knar geslingerd krijg dat ik niet meer op mezelf lijk. Zeg wat je wil en iedereen mag me alles vragen, dat vind ik helemaal niet erg maar aub aub aub aub laat DAT, ik krijg er echt jeuk van 😩 Dáár leek ik niet op mezelf en ik herkende mezelf vaak niet eens als ik de afleveringen keek. Give me a break, please. 🦋 Ohja, en ik ben ook helemaal niet tot weinig afgevallen. Ik haal gewoon geen adem meer als ik een foto laat maken. Nou, oke dat was ‘m wel xxxx loveyou thankyou for reading

Een bericht gedeeld door 𝔰𝔥𝔦𝔯𝔩𝔢𝔶 𝔠𝔯𝔞𝔪𝔢𝔯 (@shirleycvc) op

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');