Deze hot stories heb je vandaag gemist

Deze hot stories heb je vandaag gemist

Deze hot stories werden door jullie het meeste gelezen.
Fred van Leer

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het meest gelezen?

Yaaass queen! Fred van Leer gaat Drag Race Holland presenteren

1. Yaaass queen! Fred van Leer gaat Drag Race Holland presenteren

Fred van Leer heeft de afgelopen tijd niet stilgezeten. Zo kwam in juni zijn eigen Videoland-docu uit en binnenkort kunnen we de stylist opnieuw zien op de streamingsdienst. Fred is namelijk de presentator van de Nederlandse versie van RuPaul's Drag Race Holland.

Flesje poppen: win een champagne party met De Bachelorette-deelnemer Niek

2. Flesje poppen: win een champagne party met De Bachelorette-deelnemer Niek

Ondanks het feit dat De Bachelorette's Niek het hart van Gaby Blaaser niet wist te veroveren, heeft hij wel een goede indruk achter gelaten bij de rest van Nederland. De hilarische uitspraken van De Bachelorette-deelnemer gaan nog steeds heel het internet over. En guess what, je kunt nu zelfs kans maken op een date met Niek.

Heftig: presentatrice Linda Hakeboom heeft borstkanker

3. Heftig: presentatrice Linda Hakeboom heeft borstkanker

Een week geleden deelde Linda Hakeboom op Instagram dat ze onderzocht werd vanwege een knobbeltje in haar borst. Nu blijkt dat het om borstkanker gaat, zo laat de presentatrice weten in een Instagram-post.

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f73f4ab91352', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });