Vrouw gaat viral na bijzondere manier waarop ze borstkanker ontdekte

Heftig: presentatrice Linda Hakeboom heeft borstkanker

De presentatrice deelt een belangrijke boodschap met haar volgers.
Linda Hakeboom

Een week geleden deelde Linda Hakeboom op Instagram dat ze onderzocht werd vanwege een knobbeltje in haar borst. Nu blijkt dat het om borstkanker gaat, zo laat de presentatrice weten in een Instagram-post.

Kwaadaardig

Linda deelt op haar Instagram een hartverscheurend bericht. Het knobbeltje in haar borst blijkt kwaadaardig te zijn. "Ik heb borstkanker. Dat is een heel gek bericht om te krijgen en het stof moet nog een beetje neerdwarrelen hier merk ik", schrijft Linda bij de foto.

Check jezelf

Verder laat de presentatrice weten dat er veel onderzoeken gaan volgen. Deze onderzoeken zullen aantonen welke behandeling de presentatrice moet ondergaan. Linda heeft door deze heftige gebeurtenis een oproep aan alle vrouwen:

"Check jezelf! En als je iets voelt, of wanneer je iets voelt, ga dan direct naar de huisarts. Al ben je er tien keer voor niks, dat is beter dan één keer te laat. Alsjeblieft, trek aan de bel, hoe onbenullig het ook lijkt", aldus Linda.

Dit bericht bekijken op Instagram

❤️

Een bericht gedeeld door Linda Hakeboom (@lindahakeboom) op

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f73e7f714fee', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });