Temptations Fabrizio showt hoe hij eruitzag zonder baard

De tattoo artist ziet er heel anders uit zonder baard!

Lees ook

We kennen Fabrizio Tzinaridis niet zonder baard. De tattoo artist deed met ex-vriendin Pommeline Tillière mee aan Temptation Island seizoen 3 en pronkte toen al met een baard. Fans lijken geobsedeerd door Fabrizio’s gezichtsbeharing; in een Q&A op Instagram krijgt de influencer namelijk vele vragen over zijn baard.

Baard eraf

Fans lijken de steeds groter wordende baard van Fabrizio maar niet los te kunnen laten. In de Q&A op Fabrizio’s Instagram Stories is te zien dat de Temptation-deelnemer continu vragen krijgt over zijn baard. Een van de vragen is dan ook wanneer de tattoo artist zijn baard afscheert.

“Ik denk dat dit de laatste foto is zonder baard. Zet ‘m ff op je nachtkastje ofzo”, antwoordt Fabrizio. Op de foto is een piepjonge Fabrizio te zien zonder gezichtsbeharing. Het lijkt erop dat de influencer niet van plan is afscheid te nemen van zijn baard. Integendeel.

Beard goals 

Fabri heeft duidelijk voor ogen voor welke look hij wil gaan als het aankomt op zijn haar en baard. Zo blijkt uit de Q&A dat hij graag voor een look à la Game of Thrones-acteur Jason Momoa wil gaan. Wij zijn benieuwd!

Bekijk de foto van Fabrizio zonder baard *HIER*.

Bron: Love Reality | Beeld: Temptation Island

Laatste nieuws

Zie ook