Dít zijn de ultieme hair hacks voor de perfecte staart en messy bun

Waarom ontdekken we deze handige hair hacks nu pas?

Lees ook

Lukt het jou nooit om een perfecte 60’s ponytail te maken? Of is jouw messy bun niet hoe die hoort te zijn? No worries! Met deze hair hacks lukt het je sowieso.

Paardenstaart

Op TikTok wordt de ultieme hack voor het maken van de perfecte paardenstaart uitgelegd. Deze easy truc gaat als volgt: je maakt twee knotjes op je hoofd. Op je kruin en aan de voorkant van je haar. Laat twee plukken haar langs je hoofd loshangen.

Van de rest van het haar maak je een paardenstaart. Vervolgens maak je het knotje van het kruin gedeelte los en spray je in met haarlak, deze pluk voeg je samen met de staart. Daarna pak je de overige plukken en die draai je om de staart heen. Et voila, de perfecte staart is gemaakt.

Bekijk onderstaande video voor een uitgebreide uitleg:

@taybeckerbeautyWant to learn a power pony? ##hairstylist ##hairhack ##ponytail ##quickhair ##easyhairstyle2020 ##summerhair ##beauty ##beautyhack ##charleston ##momlife

♬ Backyard Boy – Claire Rosinkranz

Messy bun

Wil je jouw messy bun een upgrade geven? Maak een halfhoge staart en gebruik hierbij geen borstel, maar gewoon je handen. Dit geeft een lekkere nonchalante vibe. Laat de staart vervolgens over je hoofd vallen en doe er een elastiekje omheen – we know, dit ziet er gek uit.

Leg een knoop in je haar en zet het deze knoop vast met speldjes. Herhaal dit vervolgens met meerdere plukken, et voila! Voor het messy effect trek je nog wat plukken links en rechts los.

In onderstaande video wordt precies duidelijk hoe je te werk moet gaan:

@pauljoneshairThe perfect messy buns hun! ##hairhack ##hair ##hairstyle ##hairtutorial ##hairoftiktok ##hair ##fyp ##pauljoneshair

♬ Roses – Imanbek Remix – SAINt JHN

Bron: Her | Beeld: BSR, TikTok

Laatste nieuws

Zie ook