Déze nieuwe serie belooft de opvolger van Selling Sunset te worden

In deze nieuwe serie draait ook alles om het verkopen van de duurste villa's.

Lees ook

Heb je het derde seizoen van Selling Sunset op Netflix al uitgekeken? No worries! Er komt namelijk een nieuwe serie naar de streamingsdienst. De nieuwe realityserie Million Dollar Beach House zou weleens de opvolger van Selling Sunset kunnen worden.

Makelaars

In Selling Sunset draait het allemaal om The Oppenheim Group. Maya, Amanza, Mary, Christina, Davina, Heather, Chrishell en hun bazen, tweeling Jason en Brett Openheim, zijn iedere dag in de weer met het verkopen van extravagante villa’s in Hollywood.

In de nieuwe serie Million Dollar Beach House draait het om de gedreven makelaars van Nest Seekers. Zij proberen dan ook de duurste villa's in de chique, exclusieve Hamptons in New York te verkopen. En dat brengt de nodige drama met zich mee.

Geld

Million Dollar Beach House geeft een uniek kijkje bij de exclusieve groep makelaars van de Hamptons. Vanwege de vele makelaars die er in dat gebied actief zijn, is de strijd onderling groot.

De gedreven makelaars van Nest Seekers willen allemaal zo snel mogelijk en vooral zoveel mogelijk geld binnen slepen. Ze doen er dan ook alles aan om hun klanten het beste huis met de beste deal te verkopen.

De serie is vanaf 26 augustus te zien op Netflix. Benieuwd geworden? Bekijk hieronder de trailer!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Selling Sunset | Video: YouTube

Laatste nieuws

Zie ook