Dave Roelvink over ‘nieuwe’ vriendin: ‘Ik ben op een andere manier naar haar gaan kijken’

Dave Roelvink is openhartig over zijn jeugdliefde.

Lees ook

Dave Roelvink is op dit moment weer happily in love. De dj maakte bekend dat hij weer samen is met zijn oude jeugdliefde Jazzlyn. Aan RTL Boulevard vertelt hij nu openhartig over zijn nieuwe relatie.

Vriendin

Dave bevestigt aan RTL Boulevard dat hij weer een relatie heeft met zijn jeugdliefde Jazzlyn. De relatie van de twee lovebirds kwam in 2015 ten einde, maar het koppel geeft het een nieuwe kans.

“Ik vind haar hartstikke leuk. Door op een andere manier naar iemand te kijken en er gewoon voor open te staan, kun je toch weer andere dingen gaan voelen. Dus dat is gebeurd en ik heb het heel leuk met haar”, vertelt hij.

Dave vertelt dat Jazzlyn zijn eerste vriendin was. Dit is inmiddels al acht jaar geleden. In de tussentijd is Dave Jazzlyns naam – letterlijk en figuurlijk – nooit vergeten. “Mijn eerste tatoeage was zelfs haar naam. Die heb ik toen weggekrast. Die is eigenlijk nooit weggegaan, want je ziet hem er nog doorheen. Dus het is ook wel toevallig dat ze nu terug is.”

Bekend

Voor Dave blijft daten erg ingewikkeld, vanwege zijn bekendheid. “Een dingetje voor mij met een relatie aangaan, is: waar doen ze het voor. Vinden ze je knap of doen ze het, omdat je bekend bent. Dat speelt wel altijd mee in mijn hoofd. Dat vind ik best wel moeilijk.”

Hij is dan ook erg blij met Jazzlyn. “Ik ging al met haar, voordat de hele boel ontploft was, dus ik weet wel dat zij mij echt neemt om wie ik ben en dat voelt heel goed”, aldus Dave.

Bekijk *HIER* het hele fragment.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook