Babynieuws! Chrissy Teigen in verwachting van derde kindje

Het stel maakte het heugelijke nieuws op een bijzondere manier bekend.

Lees ook

Baby news! Chrissy Teigen en haar grote liefde John Legend verwachten samen hun derde kindje. Het koppel maakte dit heugelijke nieuws op bijzondere wijze bekend, namelijk: in de nieuwe videoclip van de zanger.

Videoclip

Het gaat hier om de videoclip van de nieuwe single Wild, het stel is samen in de clip te zien. John zingt in Wild over de liefde voor zijn vrouw. Aan het einde van de videoclip is de baby bump van het model goed te zien. De love birds lopen daarna met hun kinderen over het strand. Vervolgens zoomt de camera in op Chrissy's buik, die ze liefdevol vasthoudt. Cute!

IVF-traject

Wanneer je aan John en Chrissy denkt, dan denk je ongetwijfeld aan echte couple goals. De twee zijn inmiddels al dertien jaar happily in love en stapten in 2013 in het huwelijksbootje. En daar bleef het niet bij. Inmiddels is hun liefde namelijk bekroond met de geboorte van dochter Luna (4) en zoon Mile (2).

Toch waren Chrissy's zwangerschappen allesbehalve vanzelfsprekend. “Ik ben groot voorstander van openlijk spreken over ivf. We zijn blij dat we in een tijd leven waar we kinderen kunnen krijgen via een andere weg”, vertelde ze toen in een Instagram-post.

Na de geboorte van Luna kwam ook zoon Miles via een ivf-traject ter wereld. “Ik heb ervoor gekozen om wederom het ivf-traject in te gaan, na de geboorte van onze dochter Luna. Je wil toch zo veel mogelijk eitjes en embryo's hebben, omdat ik dit niet de rest van mijn leven wil doen”, aldus Chrissy.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BSR | Video: YouTube

Laatste nieuws

Zie ook