Orlando Bloom openhartig over aankomend vaderschap van een baby girl

Orlando kan niet wachten tot zijn dochtertje geboren wordt.

Katy Perry onthulde in maart heugelijk nieuws. De zangeres bleek zwanger te zijn van haar eerste kindje! Katy maakte het nieuws bekend via haar nieuwe videoclip Never Worn White. Ze krijgt het kindje samen met verloofde Orlando Bloom – die het krijgen van een dochtertje enorm spannend vindt.

Dochtertje

In een virtuele aflevering van The Tonight Show, die gepresenteerd wordt door Jimmy Fallon, vertelt Orlando vol enthousiasme over zijn toekomstige dochtertje. “Ik voel me erg dankbaar, natuurlijk, want ik krijg een dochtertje. Ik ben zo opgewonden om een klein papa's meisje te hebben. Ik hoop dat ze net zoveel van me zal houden als ik van haar.”

Orlando is niet de enige die met spanning wacht op de baby. Zijn negenjarige zoon Flynn, die hij kreeg met ex-vrouw en supermodel Miranda Kerr, kijkt ook uit naar de ontmoeting met zijn zusje. “Ik heb een negenjarige zoon. Hij heeft een paar andere broers, maar dit is zijn eerste zus, dus hij is ook opgewonden. Het zijn spannende tijden”, aldus de acteur.

Zwangerschap

Katy Perry maakte het heugelijke nieuws van de zwangerschap bekend via haar nieuwe videoclip Never Worn White. Aan het einde van de video is Katy te zien in een witte jurk met een duidelijke babybump.

De zangeres liet weten dat zij en Orlando erg enthousiast zijn. Ze vertelde dat ze nog nooit een geheim zo lang bewaard heeft. “Ik wil jullie graag alles vertellen. Maar ik weet dat ik het op de beste manier wil doen, en dat is via muziek”, vertelde ze.

Bron: ET online | Beeld: BSR | Video: YouTube

Laatste nieuws