Grote teleurstelling voor prinsessen Amalia en Alexia

De vakantieplannen van de twee prinsessen gaan helaas niet door.

Voor het eerst zonder je ouders op vakantie. Kun je je het nog herinneren? Spanning, een nieuw gevoel van vrijheid. Voor de prinsessen Amalia en Alexia zou het dit jaar gaan gebeuren. Maar helaas…

Vakantie

Dit jaar zouden de twee prinsessen voor het eerst zonder Willem-Alexander en Máxima op vakantie mogen, maar corona zette een dikke streep door deze plannen.

De 16-jarige Amalia en 15-jarige Alexia zouden dit jaar voor het eerst met hun eigen vrienden op vakantie gaan naar Spanje. Wél met de ouders van één van de vriendinnen in de buurt, meldt Weekend.

Corona

Helaas zijn de plannen nu gecanceld en daar zijn de prinsessen behoorlijk van ontdaan. Door de nieuwe uitbraak van het virus op verschillende plekken in Spanje, heeft het koningspaar besloten dat een tripje naar de Spaanse zon niet verstandig is.

Het koningspaar stelt dat hun gezin een voorbeeldfunctie heeft. Het oplopen van het coronavirus tijdens een zonvakantie zou niet bij dit beeld passen. Dit melden onbevestigde bronnen aan het weekblad. Helaas, de twee zussen moeten nog een jaartje langer wachten…

Bron: BeauMonde | Beeld: BSR

Laatste nieuws