Cute: zoontje Yolanthe Cabau heeft eerste filmrolletje te pakken

De vierjarige Xess Xava maakt zijn acteerdebuut in de film Just Say Yes!

Lees ook

Yolanthe Cabau heeft de hoofdrol voor de nieuwe Nederlandse film Just Say Yes te pakken. De actrice is al weken aan het draaien voor de romcom, maar had gelukkig goed gezelschap op de set. Zo vertelt Yolanthe aan de Telegraaf dat zoontje Xess Xava zijn eerste filmrolletje te pakken heeft.

Kinderboederij

Yolanthe vertelt dat ze gisteren de hele dag op de kinderboerderij heeft gedraaid. Yolanthe nam zoontje Xess daarom mee naar de set en ook Jim Bakkums dochter Posy was die dag van de partij. “Jim en ik hadden het er al over gehad, dat het leuk zou zijn als onze kindjes met elkaar konden spelen. Ze vinden het allemaal heel spannend wat wij doen en toen dachten we: 'Ja, dit is wel een geschikte dag om ze mee te nemen'.”

“Toen stond er in het script: kinderen gaan waterballonnen op Lotte gooien. Dus toen zei ik tegen Xess: 'Je mag waterballonnen op mama gooien.' Dat vond hij helemaal fantastisch. Het dochtertje van Jim vond het ook fantastisch, dus nu zie je ze in die scène op de achtergrond voorbijkomen.”

Of er ook echt een acteur in haar zoontje schuilt, weet de presentatrice nog niet. “Ik laat hem heel vrij. Hij is pas vier jaar, dus we gaan het zien”, aldus Yolanthe.

Bruidsjurk

De presentatrice gaat in de nieuwe Nederlandse film overduidelijk in het huwelijksbootje stappen. Zo deelde ze begin juli verschillende filmpjes op haar Instagram Stories, waarin ze in twee prachtige bruidsjurken te zien is.

“Dit is voor mijn nieuwe film. Zeg maar gewoon ja! Niet echt!”, schreef Yolanthe bij de filmpjes. De film draait volgend jaar in de bioscoop.

Bron: De Telegraaf | Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook