doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Kate en Wiliam ontvangen veel lof voor post over Meghan Markle

Prinses Eugenie kon déze actie van Meghan Markle niet waarderen

De actie viel niet bepaald in goede aarde bij het nichtje van prins Harry...
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Meghan Markle en prinses Eugenie

Meghan Markle maakte zich niet bepaald geliefd bij prinses Eugenie. De voormalig actrice deelde het nieuws van haar zwangerschap namelijk met de Britse royals op de bruiloft van Eugenie. Een actie die niet in goede aarde viel bij het nichtje van Harry.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Finding Freedom

De biografie Finding Freedom is sinds gisteren te koop en maakt de tongen behoorlijk los. Royalty insiders Omid Scobie en Carolyn Durand doen namelijk de ene na de andere onthulling over Harry en Meghan.

De schrijvers menen dat de Sussex'jes op prinses Eugenie’s bruiloft bekend maakten dat ze hun eerste kindje verwachten. Volgens de insiders was Eugenie not amused. Zo zou ze het gevoel hebben gehad dat Harry en Meghan haar spotlight hadden gestolen

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_middle_article');

Teleurgesteld

“Het nieuws viel niet bepaald in goede aarde bij Eugenie. Volgens een bron zou ze haar vrienden hebben verteld dat ze vond dat Harry en Meghan hadden moeten wachten met het vertellen van het nieuws”, omschrijft het boek.

Prinses Eugenie stapte op 12 oktober 2018 in het huwelijksbootje met haar grote liefde Jack Brooksman. Slechts drie dagen later, op 15 oktober 2018, maakten Harry en Meghan hun baby news wereldkundig. Al snel deden geruchten de ronde dat de Sussex’jes het nieuws op Eugenie’s bruiloft aan familie hadden verteld.

Band Harry en Eugenie

Toch ontstond er geen bad blood tussen Eugenie en Harry en Meghan. Finding Freedom omschrijft de band tussen Harry en Eugenie als ‘the closest of friends.’ Harry zou zijn nicht bovendien vaak om advies hebben gevraagd over zijn girlfriends. Volgens de biografie zou Eugenie dan ook degene zijn die Meghan meteen in de familie verwelkomde en zouden Harry en Meghan vaak op double date zijn gegaan met Jack en Eugenie. Cute!

Dit bericht bekijken op Instagram

#tbt to THE greatest day of my life

Een bericht gedeeld door Princess Eugenie (@princesseugenie) op

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');