Olcay Gulsen over trouwplannen: ’Kleine kans dat ik in het huwelijksbootje stap’

"Ik ben erachter gekomen dat ik toch niet zo’n typetje ben dat graag wil trouwen", vertelt de fashiongoeroe.

Olcay Gulsen en Ruud de Wild zijn happily in love. Olcay vertelde al eens dat ze hoopt dat ze voor altijd met Ruud samenblijft, maar kunnen we binnenkort wedding bells verwachten? In de nieuwe Grazia vertelt de presentatrice over haar fashion favorieten, wat haar duurste aankoop is én of ze het plan heeft om ooit een wedding dress aan te schaffen.

Sexy items bij een man 

“Ik vind het supersexy als een man een bloot enkeltje heeft met een loafertje”, deelt Olcay. De modeontwerpster heeft daarnaast ook goed voor ogen wat ze mooi vindt staan bij Ruud. “Ruud heeft ook van die leuke spijkerbroeken met een hoge taille waar hij wijde t-shirts overheen draagt. Superleuk, maar ik vind hém gewoon heel leuk. Ruud is best een rauwe man om te zien natuurlijk; stoer, tatoeages. Ik vind het mooi als hij een klassiek pak en lichtere kleuren draagt. Iets wat je bij een andere man misschien kakkineus zou vinden, maar bij Ruud is het een tof contrast ten opzichte van zijn uiterlijk. Zelf moest hij er een beetje aan wennen. Hij heeft een goed ontwikkelde kledingsmaak, maar hij droeg veel zwart, en dat vind ik saai.”

Bruidsjurk

Olcay deelt dat ze graag kijkt naar oude mode, zoals het iconische Chanel van vroeger. “Nieuwe mode inspireert mij nauwelijks”, licht ze toe. Mocht de presentatrice ooit het ja-woord willen geven, dan doet ze dat dan ook in een klassiek item. “Ik zou voor een klassieke jurk van een jonge Nederlandse ontwerper gaan. Niet te veel decolleté, niet te veel been, misschien een open rug.” Toch denkt Olcay niet dat het ooit zover komt. “Maar kleine kans hoor, dat ik in het huwelijksbootje stap. Ik ben erachter gekomen dat ik toch niet zo’n typetje ben dat graag wil trouwen. Vroeger had ik dat wel, en wilde ik het groot, groter, grootst. Nu vind ik het toch een soort overgewaardeerd instituut.”

In de nieuwe Grazia vertelt Olcay Gulsen meer over haar fashion favorieten, haar grootste mode-uitspattingen en kledingbloopers. Vanaf woensdag in de winkel!

Tekst: Anette de Vries

Beeld: Instagram

Laatste nieuws