Nicolette Kluijver in shock door gezinsuitbreiding

Nicolette Kluijver over breuk met man: 'We zijn elkaar kwijtgeraakt'

Nicolette vertelt openhartig over de breuk met haar man.
Nicolette Kluijver

Nicolette Kluijver vertelt in een interview met VROUW openhartig over de breuk met haar man Joost Staudt. Het stel heeft na acht jaar huwelijk een punt achter hun relatie gezet.

Uit elkaar

Nicolette laat weten dat zij en haar man uit elkaar zijn, maar nog niet gescheiden. Er is dan ook geen haat en nijd tussen de twee sinds het nieuws naar buiten werd gebracht. "Er is weinig veranderd. De kinderen merken er ook niet zoveel van, want we zijn nog steeds goed met elkaar", vertelt de presentatrice.

Kanker

Nicolette vertelt dat ze zelfs nog samen op vakantie zijn geweest. "De kinderen blijven ook gewoon in de boerderij wonen. Joost en ik wisselen elkaar af en wonen dan tijdelijk op een andere locatie in de buurt." De presentatrice legt uit dat ze daarom nog gewoon een gezin vormen met elkaar. Ze noemt het dan ook een 'modern family'.

Volgens de presentatrice liep het huwelijk op de klippen toen zij met kanker werd gediagnosticeerd. "In zo’n heftige situatie kun je elkaar óf heel stevig vasthouden óf je raakt elkaar kwijt. Dat laatste is gebeurd, we zijn elkaar gewoon kwijtgeraakt", aldus Nicolette.

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f97b7899d065', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });