Wauw: Rens Kroes deelt foto van groeiende baby bump op Instagram

Mommy to be Rens Kroes deelt een prachtige foto van haar baby bump.

Lees ook

Rens Kroes is inmiddels 7 maanden zwanger en deelt een prachtige foto op Instagram. Hallo, baby bump!

Foto

Op Instagram schittert mommy to be Rens met haar prachtige babybuik in een mooi lingeriesetje. De bloemen op de achtergrond en de knappe Rens zorgen samen voor een prachtig geheel. “Nooit alleen”, schrijft ze bij de foto.

De schrijfster kan dan ook op veel lovende reacties rekenen. Zo reageert Quinty Trustfull met: “Prachtig schat” en Caro Emerald reageert met de woorden: “Wow! Prachtige vrouw!”

Geslacht

Een paar weken geleden deelde Rens ook al een foto van haar prachtige baby bump op Instagram. Toen onthulde de schrijfster dat zij en haar vriend niet weten wat het geslacht van het kindje is en dat ze dit graag als verrassing houden.

“Ik voel me goed. Van het begin tot nu heb ik me maar één dag misselijk gevoeld. Ook ben ik niet heel moe”, schreef de blondine bij de foto.

“Mijn babybuik was na drie maanden al goed te zien en nu is deze puntig en hoog. Ze zeggen dat dit komt door sterke buikspieren. Mijn buik groeit onwijs hard nu. Ik voelde mijn kindje halverwege april voor het eerst en dat is alleen maar meer geworden sindsdien. De connectie is al zo sterk!”, aldus Rens.

Dit bericht bekijken op Instagram

Never alone. 🤍🌙 @nandahagenaars

Een bericht gedeeld door Rens Kroes (@renskroes) op

Beeld: BSR, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook