doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Gaby Blaaser reageert voor het eerst op De Bachelorette-ophef

De Bachelorette's Joep onthult: 'Dit was nep in het programma'

De ex-kandidaat klapt behoorlijk uit de school over het programma.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Joep

Sinds de laatste aflevering van De Bachelorette is uitgezonden, hebben meerdere deelnemers flink uitgehaald naar het programma en naar Gaby Blaaser. Ook afvaller Joep doet nu een boekje open.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Gemaakt gesprek

Ondanks het feit dat Joep niet lang in het programma zat, weet hij wel te vertellen dat sommige deelnemers alleen meededen voor de '15 minuten fame', zo laat hij weten in een interview met Cranendonck24. "Zij deden zich net even wat anders of opvallender voor als de camera’s draaiden en smeerden even wat extra olie op de spieren."

Dat gesprekken voor de camera gestuurd werden, merkte hij ook bij Gaby zelf. "We hadden leuke, echte gesprekken als de camera’s niet draaiden, maar zo gauw deze weer aangingen, werd het gesprek gemaakter, meer gestuurd. Dat is tv, anders kijken mensen niet."

Oprecht

Joep vertelt dat gesprekken over het algemeen gestuurd werden, zodat 'ze meer sensatie op zouden leveren'. Gaby had daar – naar zijn zeggen – best wel grote rol in. "Zij is in het dagelijks leven natuurlijk ook actrice of presentatrice dus ik vond dat zelf niet altijd oprecht overkomen", vertelt hij.

Joep had het gevoel dat De Bachelorette voor Gaby 'werk' was, in plaats van een oprecht liefdesavontuur. "Voor mijzelf ging dat niet op. Ik wilde geen beter beeld van mezelf laten zien dan ik ben. Ook niet voor leukere tv", aldus Joep.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');