Selling Sunset’s Chrishell deelt bizarre details over scheiding

Tijdens de laatste aflevering van het tweede seizoen van Selling Sunset bleven fans met een hoop vragen achter rondom de scheiding van Chrishell Stause. Echter doet zij daar nu een boekje over open in het nieuwe seizoen dat sinds vandaag op Netflix te bingewatchen is.

Lees ook

Scheiding

In de nieuwe promovideo van Selling Sunset is te zien hoe Chrishell erg emotioneel over haar scheiding verteld tegen haar vriendin en collega Mary Fitzgerald.

Wanneer Mary vraagt hoe ze tot het besluit is gekomen om te gaan scheiden van haar man Justin Hartley, reageert Chrishell emotioneel met: “Ik moest erachter komen door middel van een smsje. 45 minuten later wist de hele wereld het.”

Gesprek

Chrishell vertelt verder dat ze na het smsje meteen met naar hem toe is gegaan om te gaan praten, maar dat het niks heeft opgeleverd. “Ik dacht dat het een grap was, maar toen ik er was, wist ik niet wat ik tegen hem moest zeggen en moest ik gelijk een andere plek zoeken om te kunnen wonen.”

Ondanks dat Justin in ruzies vaker wegliep dan een echt gesprek voerde met haar, is de actrice geschokt dat haar man de scheiding heeft aangevraagd. “Ik haat dat soort impulsieve dingen, maar ik dacht altijd dat als er een probleem was, we er samen doorheen zouden komen.”

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Selling Sunset | Video: YouTube

Laatste nieuws

Zie ook