Zien: nieuwe look voor Khloé Kardashian

Van lang naar kort en van krullen tot steil haar: Khloé Kardashian verandert regelmatig van look. Toch maakt deze look haar bijna onherkenbaar.

Lees ook

In een nieuwe teaser van Keeping Up with the Kardashians is te zien dat Khloé voor een flinke make-over is gegaan. Ze is namelijk getransformeerd in haar moeder Kris Jenner. Over elk detail is nagedacht. Zo worden haar teennagels goed geknipt en krijgt ze een pruik die sprekend lijkt op het haar van haar moeder.

“Ik ben terug in mijn Kris Jenner glorie en het is tijd om een aantal Kris Jenner paparazzi foto's schieten”, vertelt ze in de sneak peek. Dochtertje True Thompson weet ze in ieder geval niet te foppen. Zij herkent haar moeder nog gewoon als ze de kamer binnen komt lopen en 'mama' roept. Aha!

Conflict

Eerder deze week lag Khloé nog onder vuur, want waar zuslief Kim Kardashian bevriend is met de grootste designers op aarde, lag Khloé nu behoorlijk in de clinch met fashion designer Christian Cowan.

De KarJenners doen niet graag aan clothing waste, maar geven hun items liever een tweede leven. Dit doen ze door hun enorme garderobes te verkopen via hun website Kardashian Kloset. Echter was ontwerper Christian Cowan not amused toen hij zijn uitgeleende jurk ineens op de website zag verschijnen.

“Waarom verkoop je mijn catwalkstuks die ik je uitleende door op je website, Khloé Kardashian?”, aldus de ontwerper van het jurkje op Twitter. Oops!

Ondanks dat de Kardashian-telg dus niks voor de jurk heeft neergelegd, weerhoudt dat de Kardashians er echter niet van om er flink wat winst op te maken. Zo staat de jurk, die nieuw voor €1700 over de toonbank gaat, op Kardashian Kloset voor €1130 te koop.

Bron: E! Online | Beeld: BSR, YouTube

Laatste nieuws

Zie ook