GTST-acteurs reageren op definitieve exit Ferry Doedens

Het definitieve ontslag van Ferry Doedens bij GTST sloeg in als een bom. Menig GTST-liefhebber kan zich geen Meerdijk voorstellen zonder de welbekende Lucas Sanders. Flink wat GTST-castleden laten zich uit over de definitieve exit van Ferry.

Definitief ontslag

GTST-liefhebbers werden er de afgelopen week flink door overvallen: Ferryalso known as Lucas Sanders – werd definitief ontslagen, nadat hij meerdere malen de coronaregels overtrad. “Er is de afgelopen periode een situatie ontstaan die voor alle partijen een lastige werkrelatie tot gevolg had”, bracht producent EndemolShine naar buiten.

Het negeren van de anderhalve meter afstand heeft de carrière van de acteur niet veel goeds gedaan. “De situatie rondom corona is mij niet in de koude kleren gaan zitten, waardoor ik de laatste tijd niet echt lekker in mijn vel zit. Dat heeft erin geresulteerd dat ik een aantal afspraken niet ben nagekomen”, liet Ferry op Instagram weten.

Collega’s reageren

De plotselinge exit van Ferry is niet alleen bij de acteur zwaar gevallen. GTST-collega's laten op Instagram al gauw van zich horen. Zo reageert onder anderen Ferri Somogyi: 'Komt goed mate!' en laat Patrick Martens weten: 'Jeetje buurman! Hang in there'. Castleden Everon Jackson Hooi (Bing), Babette van Veen (Linda), Marly van der Velden (Nina), Alkan Tubbies (Amir) en Tamara Brinkman (Saskia) sturen allemaal hartjes naar de acteur.

Het is niet de eerste keer dat Ferry de set van GTST moet verlaten. Een tijd geleden vertelde Ferry in een podcast op YouTube dat hij de coronaregels niet zo nauw nam. “Ik heb al acht weken lang met iedereen geknuffeld. Ik nog geen een keer dat met de elleboog gedaan”, gaf hij destijds aan. Deze uitspraak kwam hem duur te staan. De acteur mocht hierom twee weken niet op de set verschijnen.

Dit bericht bekijken op Instagram

Zoals jullie vast hebben gehoord of gelezen ga ik GTST verlaten. Ondanks dat dat op een prettige manier met mijn werkgever EndemolShine en RTL is besloten heb ik er natuurlijk ook verdriet van. De situatie rondom Corona is mij niet in de koude kleren gaan zitten, waardoor ik de laatste tijd niet echt lekker in mijn vel zit. Dat heeft erin geresulteerd dat ik een aantal afspraken niet ben nagekomen. Ik snap dat dat voor mijn werkgever een lastige situatie is geweest. Ik draai nog tot november en zal er alles aan doen om het afscheid van Lucas mooi neer te zetten. Voor nu heb ik behoefte aan rust en dat betekent ook dat ik op dit moment even geen interviews wil doen. Dat komt natuurlijk wel weer maar voor nu hoop ik dat men dat kan respecteren.❤️

Een bericht gedeeld door Ferry Doedens (@ferrydoedens) op

Beeld: BSR, Instagram

Laatste nieuws