Zien: Temptations Melissa showt groeiende babybuik

Deze hot stories heb je vandaag gemist

Deze stories werden door jullie het meeste gelezen.
DJ Wef

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het meest gelezen?

1. Bol.com reageert op hilarische manier op rel rondom De Bachelorette's Gaby Blaaser

De Bachelorette heeft vooral ná het programma veel losgemaakt. Zo klappen de mannelijke vrijgezellen behoorlijk uit de school en krijgt Gaby Blaaser het behoorlijk te verduren. Zo Voor Bol.com het ideale moment om hier op een grappige manier op in te spelen.

2. Famke Louise over nieuwe liefde: 'Als we dan nog samen zijn, ga ik misschien wel met hem mee'

Love is in the air! Deze week maakte Famke Louise haar relatie Instagram official. Wie de gelukkige is? Het Australische model en rapper Tre Samuels. Dat het dik aan is tussen de twee blijkt wel uit de reactie van Famke: “Het zit allemaal zo goed.”

3. DJ Wef openhartig over circus rondom zwangerschap van Ronnie Flex

DJ Wef was al jarenlang een grote naam in de uitgaansscène. Toch werd ze in een klap bekend bij het jongere publiek, toen bekend werd dat zij en Ronnie Flex een kindje kregen. "Ik draai alleen maar in clubs van 18+, dus ik begrijp dat de jongere doelgroep mij niet kende."

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f7044169bff1', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });