doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Dít was de echte reden achter ruzie André en Roxeanne Hazes

André Hazes: 'Ik ben de laatste maanden één keer de fout in gegaan'

André Hazes heeft zijn levensstijl sinds de intelligente lockdown volledig omgegooid. Waar de zanger eerst nog met regelmaat een biertje nuttigde, is hij daar inmiddels helemaal op teruggekomen. Tenminste...
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
andre hazes

De mist in

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

André is livin' the good life! Letterlijk, want hij probeert tegenwoordig nog gezonder te leven en de alcohol voortaan te laten staan. En hoewel dat hem behoorlijk goed afgaat, ging hij, zo onthult hij aan Nieuwe Revu, onlangs toch de mist in. En dat heeft hij geweten ook.

Moeilijke momenten

"2,5 maand geleden was ik in de studio en dacht ik dat een biertje geen kwaad kon. Ik ben drie weken lang 25 procent van mijn kracht kwijt geweest nadat ik één biertje had gedronken", vertelt de zanger. Toch is het bij de ene keer gebleven en weet hij verder goed bij de booze weg te blijven. Al is dat niet altijd even makkelijk.

"Kort geleden had ik nog een moeilijk moment, toen ik met de jongens een nummer moest spelen voor tv en zij voorafgaand aan de uitzending buiten in de zon een pilsje zaten te drinken."

Toch weet André waar die het allemaal voor doet. Want naast dat het voor de binnenkant beter is, speelt ook zijn uiterlijk een rol. Al heeft de zanger ook een grens. "Het lichaam dat Arnold Schwarzenegger had in zijn Olympia-tijd vind ik het mooiste lijf dat er is, al zou ik zelf nooit zo ver gaan. Ik wil niet voor lul staan als ik op het podium naar de mensen zwaai."

Dit bericht bekijken op Instagram

Pre-Studio training!🦾

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes) op

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');