Wait, what? GTST-acteur Ferri Somogyi had stiekem een relatie met déze collega

Oei: deze GTST-acteur is definitief ontslagen

De GTST-acteur kreeg al eerder een flinke waarschuwing.
Gtst-acteur ontslagen

Slecht nieuws voor GTST-acteur Ferry Doedens. De acteur hield zich meerdere malen niet aan de coronaregels. En guess what: dit betekent voor Ferry een definitief ontslag.

Geen anderhalve meter

Een tijd geleden vertelde Ferry in een podcast op YouTube dat hij de coronaregels niet zo nauw nam. “Ik heb al acht weken lang met iedereen geknuffeld. Ik nog geen een keer dat met de elleboog gedaan”, gaf hij destijds aan. Deze uitspraak kwam hem duur te staan en de acteur mocht daarom twee weken niet op de set verschijnen. 

In een aflevering van Shownieuws werd gisteren duidelijk dat Ferry het niet bij deze uitspraak heeft gehouden. De acteur werd onder meer gespot op een feestje van Gordon – waar de coronaregels duidelijk niet werden nageleefd.

Definitief ontslag

Al met al heeft dit niet veel goeds gebracht voor de acteur. EndemolShine bevestigt aan RTL Boulevard dat de GTST-carrière van Ferry erop zit. “Ferry Doedens gaat GTST verlaten”, meldt een woordvoerder van het mediabedrijf. 

“Er is de afgelopen periode een situatie ontstaan die voor alle partijen een lastige werkrelatie tot gevolg had. Hierdoor hebben EndemolShine en RTL samen met Ferry eind juni in goede harmonie besloten om de samenwerking te beëindigen.”

Inmiddels heeft Ferry op Instagram gereageerd op zijn vertrek. “De situatie rondom corona is mij niet in de koude kleren gaan zitten, waardoor ik de laatste tijd niet echt lekker in mijn vel zit. Dat heeft erin geresulteerd dat ik een aantal afspraken niet ben nagekomen”, laat de acteur weten.

Ook wil Ferry benadrukken dat hij de komende tijd geen behoefte aan interviews heeft. "Voor nu heb ik behoefte aan rust." We gaan je missen, Lucas Sanders

Dit bericht bekijken op Instagram

Zoals jullie vast hebben gehoord of gelezen ga ik GTST verlaten. Ondanks dat dat op een prettige manier met mijn werkgever EndemolShine en RTL is besloten heb ik er natuurlijk ook verdriet van. De situatie rondom Corona is mij niet in de koude kleren gaan zitten, waardoor ik de laatste tijd niet echt lekker in mijn vel zit. Dat heeft erin geresulteerd dat ik een aantal afspraken niet ben nagekomen. Ik snap dat dat voor mijn werkgever een lastige situatie is geweest. Ik draai nog tot november en zal er alles aan doen om het afscheid van Lucas mooi neer te zetten. Voor nu heb ik behoefte aan rust en dat betekent ook dat ik op dit moment even geen interviews wil doen. Dat komt natuurlijk wel weer maar voor nu hoop ik dat men dat kan respecteren.❤️

Een bericht gedeeld door Ferry Doedens (@ferrydoedens) op

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f73f458c6c2f', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });