doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Onthuld: Rihanna's beautygeheim voor een glowing skin

Visagist Rihanna deelt ultieme truc tegen wallen

De make-up artist van Rihanna geeft ons de ultieme tip.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Rihanna

Een van de meest gestelde beautyvragen is: ‘Hoe verberg ik mijn wallen?’ Natuurlijk bestaan er handige tools als concealer of oogcrème, maar je donkere kringen helemaal verbergen is toch lastig. Daarom geeft Rihanna’s visagist ons de tip die jouw wallen als sneeuw voor de zon doen verdwijnen.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Tip

Aangezien de 32-jarige wereldster het voor elkaar krijgt om een lingerie- en beautymerk te runnen, terwijl ze ook nog volop bezig is met haar carrière als zangeres, en er tóch altijd fris en fruitig uit weet te zien, nemen we haar beautytips uiterst serieus. En wie kan ons beter alle hacks leren dan Fenty’s make-up artist Hector Espinal?

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_middle_article');

Concealer

De make-upartiest van Rihanna deelde op Instagram een filmpje, waarin hij het beauty geheim uitlegt. Om deze truc goed uit te voeren heb je twee concealers nodig: een met een warme ondertoon en een die past bij je eigen huidskleur.

Vervolgens breng je de warmste tint aan op de plekken die je weggewerkt wil hebben en onthoud: brengt dit goed aan met een beautyblender voor een optimaal resultaat.

Hierna breng je wat van de andere concealer aan, zo zorg je ervoor dat het geheel mooi aansluit bij je eigen huidskleur. Tot slot breng je een laagje poeder aan om te zorgen dat het resultaat de volledige dag mooi blijft. 

Et voilà: je wallen zijn als sneeuw voor de zon verdwijnen. Of nou ja... in ieder geval een stuk minder zichtbaar!

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');