Kijkers in shock na uitslag De Bachelorette

Onthuld: dit is de nieuwe Bachelorette

Dit is de nieuwe Bachelorette die opzoek gaat naar ware liefde.
Bachelorette

Het liefdesavontuur van De Bachelorette Gaby Blaaser is nog maar net afgelopen, of de die-hard fans van het programma kunnen zich klaarmaken voor een nieuw seizoen. Echter loopt dit liefdesavontuur net niet anders dan we zouden verwachten.

Liefde

We hebben het hier over de Engelse editie van De Bachelorette, waarbij Clare Crawley op zoek gaat naar haar droomman. Echter werd haar love story na twaalf opnamedagen al afgekapt, omdat Clare niet meer haar kamer wilde uitkomen.

De vrijgezelle dame had haar grote liefde, kandidaat Dale Moss, naar haar eigen zeggen al bij de eerste ontmoeting al gevonden, en wilde daarom niet meer meedoen aan de show.

Vervanger

Voor Clare was de keuze al gemaakt en ze wilde daarom per direct de show verlaten. Inmiddels gaan de geruchten rond dat Clare haar nieuwe grote liefde Dale al langer kende en dat ze tijdens de lockdown al een 'diepere connectie' hadden opgebouwd.

Het productieteam van ABC Network heeft uiteindelijk besloten om het liefdesavontuur van Clare af te kappen. Gelukkig stond haar opvolgster al in de rij: Tayshia Adams gaat Clare opvolgen als The Bachelorette. En nu maar hopen dat zij het seizoen wél afmaakt...

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f70317862b28', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });