Sunnery James reageert op uitspraken Doutzen Kroes

De dj reageert op de inmiddels welbekende corona-post van zijn vrouw.

Lees ook

Doutzen Kroes deelde eind juli een serieus bericht over vragen die zij zichzelf de afgelopen maanden heeft gesteld rondom het coronavirus. Dit bericht werd dan ook door veel mensen zowel positief als negatief opgepakt. Haar grote liefde Sunnery James reageert nu op de ophef.

Vragen

Doutzen deelde vorige maand een bericht op Instagram, waarin ze een hoop vragen rondom het coronavirus stelde. “Ik ben een tijdje stil geweest, omdat ik heb geprobeerd om alles te begrijpen en ik begrijp het niet. Er zijn zoveel vragen en voor mij begon het ook met vragen”, begon ze haar bericht.

“Willen ze dat wij gezond zijn? Waarom is het boosten van ons immuunsysteem met vitamines en voedsel dat rijk is aan voedingsstoffen geen onderdeel om corona te bestrijden? Willen ze dat we verenigd of verdeeld zijn?”.

Reactie

Het bericht van Doutzen werd duizenden keren geliket en kon zowel op positieve als negatieve reacties rekenen. Manlief Sunnery reageert nu in een video van RTL Boulevard op het bericht van zijn vrouw.

“De kritiek snap ik echt niet, want je mag vragen stellen als burger en in deze tijd zijn er ook heel veel vragen. Ik denk dat veel meer mensen vragen moeten stellen om elkaar juist te helpen”, vertelt hij in het interview.

Verder laat hij weten dat al deze vragen vanuit liefde zijn gesteld. “Het zijn gewoon vragen die iedereen kan stellen en het is allemaal liefde. We stellen deze vragen vanuit liefde”, aldus Sunnery.

Bekijk *HIER* het interviewfragment met de dj.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook