De laatste keer: 'Als een dolle stier rende hij op mij af en gooide me op bed'

De laatste keer: 'Hij deed een ball gag in mijn mond'

Milène en haar man Hidde hadden donderdag voor het laatst sex.
bdsm

Milène (37) is getrouwd met Hidde (41) en ze hebben drie kinderen. Ze hadden donderdag voor het laatst sex.

Inspectie

"Vrienden lachen weleens om Hidde. Ze vinden hem een sulletje, omdat hij huisman is en ik de broek aan heb. Dat is waar. Ik verdien het geld en maak alle grote beslissingen. Behalve in bed. Daar is Hidde de baas. Hij is enorm dominant in de slaapkamer. Maar ja, ik kan moeilijk op een kringverjaardag uitroepen dat Hidde me vastgebonden heeft voordat hij me opsloot in de kledingkast, compleet met blinddoek en een bal in mijn mond. Ik geniet daar enorm van, het is niet uit te leggen. BDSM is voor ons een lifestyle. Iets dat verder gaat dan sexualiteit en intimiteit. Zoals altijd kwam ik donderdag laat thuis. Het eten stond op tafel, de kinderen zaten te wachten. Hidde gaf me een kus. ‘Kan ik je even spreken in de keuken?’ vroeg hij. Ik knikte. Inspectie. Voordat ik die ochtend vertrok, moest ik een strak leren veterslipje dragen. Mijn schaamlippen puilden erlangs en waren opgezwollen. Al de hele dag. Hidde wilde zien en voelen of ik die veterstring echt de hele dag aan had gehad. Of ik de striemen in mijn vel had staan. Hij knikte goedkeurend, waste zijn handen en liep zonder te zeggen naar de eetkamer. Ik ben manager bij een bank. De hele dag willen mensen iets van me, wordt er aan me getrokken en moet ik belangrijke beslissingen nemen. Dat zie je vaker, dat vrouwen die op het werk heel dominant zijn, thuis in een onderdanige rol stappen. En andersom. Sterker nog, Hidde is zo overtuigd van zijn mannelijkheid dat hij graag de standaard vrouwelijke rol op zich neemt. Want dat compenseert hij ’s avonds weer."

Zwart leren pak

Na het eten speelden we met de kinderen en deden we zoals altijd het bad- en bedritueel. Hidde schonk wijn in voor mij, pakte een biertje en keek wat televisie. Even opladen. Ik maakte aanstalten om me om te kleden, maar nee. Mijn jurk mocht uit. Alles mocht uit, behalve die string. En zo zat ik naast hem, tot hij besloot dat ik gewassen moest worden. Hij zette me in die string onder de douche en trok aan het touwtje. Dat sloeg hard tegen mijn schaamlippen en steeds vaker en sneller, tot ze rood aan liepen. We slapen op zolder, in een – zo op het oog – heel normale slaapkamer. Maar hij is geluiddicht en een van de ingebouwde kasten is gevuld met speeltjes. Hidde blinddoekte me, deed een ball gag in mijn mond en bond die vast. Mijn handen bond hij vast aan een haak in de kast, net als mijn voeten. Toen ging de deur dicht. Ik hoorde hem graaien in de kast naast me. Daar had hij zijn outfits verstopt. Ik hoopte dat hij zijn zwart leren pak aan zou doen, zijn generaals pak. Dat had ik natuurlijk niet gezegd. Het zit ’m erin dat hij doet wat hij wil. Ja, ook met mij. Dat windt me zo op. Op een gegeven moment ging de deur open. Hidde droeg een latex catsuit, inclusief hoofdkap. En was van top tot teen bedekt, behalve zijn tepels. Daar had hij voor de gelegenheid grotere piercings ingehangen. Hij sleurde me uit de kast. Ik kwam al bijna klaar van opwinding en het feest moest toen nog beginnen.”

Wil jij ook vertellen over de laatste keer dat je sex had? Mail naar [email protected] o.v.v. ‘Laatste keer’

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f73e2133a296', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });