Adele verrast volgers opnieuw met uiterlijk

Adele verbluft haar volgers opnieuw met een compleet nieuwe look.

Adeleis that you!? Nadat de zangeres haar volgers in februari verblufte met een compleet nieuwe look, doet ze dat nu weer. Enne, ook nu herken je haar bijna niet meer terug.

Look

Adele plaatst op Instagram een kiekje van zichzelf waar ze voor haar televisie zit, waarop de videoclip van Already, de nieuwe song van Beyoncé, te zien is. “Dankjewel koningin, om ons door middel van je kunst altijd geliefd te doen voelen”, schrijft ze erbij.

Toch is dat niet wat haar followers opvalt bij het zien van de foto. Adele straalt namelijk met een nieuw, blond en krullend kapsel en zonder make-up.

Reacties

Adele kan met haar nieuwe look op veel positieve reacties rekenen. Zo komen de woorden “prachtig” en “wauw” veel voorbij onder de foto. Toch zijn de followers van de zangeres wel verbaasd over haar nieuwe look.

“Ik kan niet geloven dat jij het bent” en “Pas als je zingt, zal ik helemaal overtuigd zijn”, reageren velen fans. Ook laten fans weten dat Adele er voor haar gewichtsverlies ook prachtig uitzag. “Je bent altijd een prachtig persoon geweest, daarvoor hoefde je niet zoveel af te vallen. Maar als je je nu beter in je vel voelt, is dat alleen maar positief”, schrijft iemand bij het kiekje. 

In februari doken al verschillende foto's van de zangeres op, waarop goed te zien was dat de 31-jarige flink was afgevallen. De zangeres zou na de breuk met haar ex-man Simon Konecki zich met flinke regelmaat laten afmatten in de sportschool.

Inmiddels zou Adele al ongeveer 30 kilo zijn afgevallen, zo liet de Poolse journalist Kinga Rusin, die de zangeres tegenkwam op het feestje, weten op Instagram. “Eerlijk gezegd herkende ik haar niet eens. We waren gewoon aan het praten, lachen, en toen vertelde ze me haar naam.”

Bekijk de foto hieronder.

Bron: HLN.be | Beeld: BSR, Instagram

Laatste nieuws