Emma Heesters en Wesley Hoedt nemen ingrijpend besluit in relatie

Dat zal niet meevallen voor het bekende liefdeskoppel...

Lees ook

Emma Heesters en profvoetballer Wesley Hoedt zijn sinds een tijdje dolgelukkig met elkaar. De twee wonen sinds april samen in Alkmaar en waren de afgelopen maanden vanwege het coronavirus veel bij elkaar. Echter lijkt het erop dat er binnenkort een einde zal komen aan al die quality time samen, want Wesley moet weer terug naar Southampton.

Verhuizen

Wesley zal na de zomer gaan spelen voor Southampton en dus verhuizen naar Engeland. Hoewel Emma de kans kreeg om mee te verhuizen, zal zij toch in Nederland blijven. “Dan gaan we latten”, vertelt Emma in Het Parool. “Ik heb hier mijn carrière en vind het belangrijk dat je als vrouw je eigen geld verdient”, legt de zangeres uit.

Grote stap

De zangeres hoopt de komende maanden weer aan het werk te kunnen, want het coronavirus gooide flink roet in het eten voor Emma's geplande optredens. “Mijn hele zomer zat ramvol boekingen, maar alles is gecanceld. Heel zuur. Op een gegeven moment heb ik de gedachten daaraan maar weggestopt, anders zou ik alleen maar depri worden”, legt ze uit.

“Gelukkig bleef mijn YouTube-kanaal lopen en kon ik zo blijven werken en wat geld verdienen. Liedjes schrijven ging door via Zoom. Dat was ook fijn”, aldus Emma. “En ik kon extra veel tijd doorbrengen met Wesley. Zo erg was het alles bij elkaar dus niet.”

Dit bericht bekijken op Instagram

Sometimes you just know ❤️

Een bericht gedeeld door Wesley Hoedt (@wesleyhoedt14) op

Bron: Shownieuws | Beeld: BSR, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook