EOTBDD-Jamy en Lie over plastische chirurgie

Zien: EOTB-Jameica onherkenbaar in nieuwe foto

De realityster ziet er tegenwoordig heel anders uit.
Jameica

Jameica wist met haar looks tijdens Ex on the Beach: Double Dutch behoorlijk indruk te maken op kijkers van het programma. Echter ziet de realityster er tegenwoordig heel anders uit, want de brunette heeft het een en ander aan zichzelf laten veranderen.

Nieuwe look

"Tropic like it’s hot", schrijft Jameica bij het bikinikiekje op Instagram waarin ze trots haar nieuwe uiterlijk showt. De knappe brunette maakt er geen geheim van dat ze een cosmetische ingreep heeft laten doen, want ze tagt zelfs de Belgische kliniek.

Jameica kan op veel positieve reacties van haar volgers rekenen. "Babeee", schrijft EOTB-collega Jamy Brands bijvoorbeeld.

Ziekte

Eerder vertelde Jameica nog openhartig over de ernstige ziekte waar ze al een tijdje mee kampt. De realityster lijdt aan MS, een ziekte waarbij het centrale zenuwstelsel beschadigt raakt.

"Ik wil dus absoluut het allerbeste maken van de tijd die ik nog heb. Het kan zijn dat mijn verdere aftakeling nog twintig jaar erg traag verloopt, maar ik kan net zo goed over twee jaar in een rolstoel zitten. Ik heb nu al wel problemen. Zo ben ik volledig blind aan mijn linkeroog en heb ik veel last van mijn linkerbeen, dat af en toe verlamd lijkt te zijn. Ik kan nog goed lopen, maar ik moet me dan wel concentreren", aldus Jameica destijds.

Bekijk de foto waarop Jameica haar nieuw look showt HIER.

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f713388a4237', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });