Groot nieuws voor zoon van Wendy van Dijk

Het lijkt erop dat Sem van Dijk zijn vader achterna gaat.

Wendy van Dijk is apetrots op haar zoon Sem van Dijk. De tiener is inmiddels zeventien jaar oud en aardig goed op weg met zijn eigen carrière. Sterker nog, de tiener heeft gisteren zijn allereerste contract getekend bij een artiestenbureau.

Carrière

“Ik ben heel veel aan het proberen nu”, vertelt Sem in een video waarin hij het heugelijke nieuws bekend maakt. “Wat ik ook wel gewoon ga uitbrengen. Dat zijn liefdesnummers, wat hardere rapnummers, nummers met een hele harde beat eronder, bijna house. Dus het zijn heel veel verschillende dingen”, aldus de zoon van Wendy en Xander de Bousonjé.

Voorproefje

Sem laat alvast wat van zijn muziek horen op Instagram. “Liggen er zeker 30 klaar. Welke van deze 3 voelen jullie het meest? (Voor de boys weet dat jullie ook op de wat hardere tunes rap/drill wachten maar dat komt allemaal)”, aldus Sem op Instagram.

Zijn volgers reageren enthousiast op het voorproefje. Ook vader Xander reageert dat hij apetrots is. “Ben altijd trots op je, dus nu ook! “Laat me ff zingen””, aldus Xander. Lief!

Bron: Shownieuws | Beeld: BSR, Instagram

Laatste nieuws