NikkieTutorials doet bizarre onthulling over interview bij The Ellen Show

Elle DeGeneres reageert op beschuldigingen van werknemers

De presentatrice laat van zich horen in een open brief.
Ellen

Al langere tijd gaan er verschillende verhalen rond over presentatrice Ellen DeGeneres. Zo zou ze helemaal niet zo aardig en sympathiek zijn als ze doet overkomen. De presentatrice reageert nu zélf op alle beschuldigingen van haar werknemers.

Beschuldigingen

Ellen heeft in een open brief in het blad Variety geschreven het te betreuren dat verschillende mensen zo'n nare ervaring hebben gehad. "Op de eerste dag dat we begonnen heb ik iedereen gezegd dat The Ellen DeGeneres Show een vrolijke, fijne plek moest zijn om te werken", schrijft ze.

"Een plek waar niemand zijn stem verheft en waar iedereen met respect behandeld wordt. Kennelijk is daar iets misgegaan, wat ik heel teleurstellend vind. Dat spijt me enorm. Iedereen die mij kent weet dat ik altijd iets goeds voor ogen heb."

Reactie

Toch lijkt Ellen ook een verklaring te hebben voor het vermeende gemene gedrag. "Ik vertrouwde op anderen om de dagelijkse gang van zaken onder controle te houden, maar daar hebben sommigen zich helaas niet aan gehouden", ze hoopt dat dit vanaf nu stopt.

"Wat ik vooral heb geleerd de afgelopen tijd is dat mensen die met en voor mij werken, zich naar buiten toe ook namens mij uitspreken. Daar moet een einde aan komen", aldus de presentatrice. Ze heeft er van geleerd en belooft in de toekomst beter te doen.

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f353fdde2408', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });