Jonge kandidaat verbaast juryleden We Want More

Zo gaat het nu met bekende We Want More-ster Ricardo

De zanger ging viral door zijn indrukwekkende verhaal.
Ricardo

Tijdens de eerste aflevering van We Want More wist de 65-jarige Ricardo een blijvende indruk achter te laten bij de jury en kijkers van het programma. De zanger verbaasde iedereen met zijn bijzondere verhaal en zal vanavond optreden in de halve finale. Hoe het nu met hem gaat? Hij vertelt het aan Shownieuws.

Levensverhaal

Ricardo vertelde al op zijn veertiende in aanraking te zijn gekomen met heroïne. Vanwege zijn verslaving raakte hij zijn huis kwijt en kwam hij op straat te staan. Door het Leger des Heils is hij weer op het rechte pad belandt, maar ook zijn deelname aan We Want More heeft hem flink geholpen.

"Mensen denken misschien: die Ricardo heeft ze misschien niet allemaal op een rijtje, maar dat vind ik juist leuk. Want als ik dan iets gepresteerd heb, dan staan ze allemaal met hun mond vol tanden", vertelde Ricardo bij zijn eerste auditie.

Dip

Zijn leven is tegenwoordig verre van het oude. "Op de foto met kindertjes, mensen die huilen, mensen die complimenten maken", het is inmiddels normaal geworden voor Ricardo. "Ik zat in een dip, maar hierdoor ben ik het weer anders gaan zien", vertelt hij. "Alleen maar leuke dingen." Aha!

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f3540a23f46f', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });