doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Out & About: Cultuur, lifestyle, uitgaan

Out & About:, Cultuur, lifestyle, uitgaan

Nog geen plannen deze week? Kijk dan snel hier voor de leukste activiteiten!
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Neni

Nog niks gepland deze week, maar wil je wel graag de deur uit? Grazia tipt de leukste to-do's. Van markten tot shopadressen, een must-see lunchtentje of filmtip.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

NENI Summer terras

Vier jij dit jaar vakantie in eigen land, maar wil je toch genieten van de zomerse temperaturen onder het genot van een lekker drankje? NENI Summer terras kan jou deze unieke ervaring geven! Het restaurant brengt met zijn zomerse terras, dat bestaat uit 65 plekken, een stukje Méditerranée naar Amsterdam-Zuid en creëert daarmee een echte stadse oase waar de zomer maximaal gevierd wordt. De zwoele gezelligheid, uitnodigende plekjes en zomerse sfeer – alles zorgt voor spontaan opborrelende vakantiekriebels.

Bekijk gratis de film ‘Pride’

Helaas gaat de Pride niet door dit jaar, maar omdat inclusiviteit belangrijker is dan ooit, heeft Cinetree besloten de film Pride gratis beschikbaar te maken deze week. Een hartverwarmende film die laat zien dat we ondanks de verschillen toch niet zo verschillend zijn. Via Cinetree.nl/pride kun je de hele Pride-week (van maandag 27 juli tot en met zondag 2 augustus) gratis kijken naar de film. Nieuwsgierig geworden? Bekijk hieronder de trailer!

INK Hotel viert vijfde editie PINK tijdens Pride

INK Hotel kleurt voor het vijfde jaar op rij 'roze' tijdens Pride Amsterdam. Om de wereldwijde LHBTQ+-community te supporten en de belangrijke boodschap van inclusiviteit uit te dragen, organiseert het Amsterdamse boetiekhotel een meerdaags programma. Van dinsdag 28 juli tot en met zondag 2 augustus zijn er verschillende activiteiten. Zo geven Mandy Woelkens en Roos/Thorn Vineyard een 'queer talk', is er een inspirerende (voorlees)avond met auteur Splinter Chabot, maken gasten kans op een gratis overnachting en vloeien de bubbels rijkelijk tijdens de Bottomless Brunch. Ook maakt INK Hotel het mogelijk een Private Pride Party te organiseren. Ga voor meer info naar www.ink-hotel-amsterdam.com.

Moco introduceert als eerste museum ter wereld de augmented reality ‘Outside-app’

Hou jij van kunst en bezoek je graag musea? Dan is dit museum een echte aanrader. Dit museum blijft continue op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en innovaties op het gebied van kunst en hoe kunst wordt ervaren. Moco en Studio Irma introduceren de augmented reality immersive digital art-expositie Moco Outside! De app is gratis te downloaden via de app store.

Dit bericht bekijken op Instagram

Download the free Moco Outside app, the new phenomenon that celebrates highlights the power of art! *This is a GPS app, it only works outside at the Museum Square. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ How it works:⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 1. Download Moco Outside in your App Store⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 2. Discover Digital Art Outside⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 3. Open the Map⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 4. Walk around and through the artworks⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 5. Explore The Digital Open Air Museum⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Experience a New Reality!⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ @studioirma_art

Een bericht gedeeld door Moco Museum (@mocomuseum) op

Pulitzer Pride Brunch

De iconische Pride Canal Parade over de grachten gaat dit jaar helaas niet door. Maar wees niet getreurd, want Pulitzer Amsterdam organiseert dit jaar wel een Pulitzer Pride Brunch vanuit de binnentuin! Naast brunchen met heerlijke zoetige en hartige gerechtjes, zal ook niemand minder dan Rob Andristplourde van Boom Chicago een hilarische stand up act verzorgen. De Pulitzer Pride Brunch is op 1 augustus van 11:00 – 13:00 en kost €45 per persoon. Reserveren kan via [email protected].

Prime Video miniserie: Watch Me

Alle filmliefhebbers opgelet! Om het belang van representatie in de televisie en filmindustrie onder de aandacht te brengen, start vanaf vrijdag 31 juli de social media miniserie Watch Me van Prime Video op hun social media kanalen.

In de eerste miniserie komen mensen uit de LGBTQIA+ gemeenschap aan het woord over het belang van representatie. Prime Video vindt diversiteit, inclusiviteit en representatie belangrijk en wil bijdragen om mensen hiervan bewust te maken. Hierbij kun je denken aan Andrew Sylveste, Loiza Lamers en Mandy Woelkens.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_middle_article');

Boijmans Ahoy drive-thru museum

Altijd al door Rotterdam Ahoy willen rijden met de auto? En ben jij een liefhebber van kunst? Dan is dit je kans! Museum Boijmans Van Beuningen en Rotterdam Ahoy zijn een unieke samenwerking aangegaan: een drive-thru tentoonstelling. Van 1 tot en met 23 augustus is het mogelijk met je eigen of geleende elektrische auto te rijden door Hal 1 van Rotterdam Ahoy gevuld met ruim vijftig kunstwerken uit de collectie van Museum Boijmans Van Beuningen. De kaartverkoop voor Ahoy Boijmans drive-thru museum is nu gestart. Volg deze link voor de ticketservice.

Interieur shoppen bij Noëlle Baartmans

Kan jij nog wel wat interieuradvies gebruiken? Sinds 8 mei heeft interieurstyliste Noëlle Baartmans de deuren van haar kantoor aan de Gerard Doustraat in Amsterdam geopend. Op vrijdag en zaterdag kun je bij Noëlle meubels en accessoires van designmerken, maar ook kleine merken uit o.a. Australie, L.A., Frankrijk en Spanje shoppen. De rest van de week kun je op afspraak langskomen voor onder andere interieuradvies. 

Dit bericht bekijken op Instagram

Office @daydreamerlaclothing #rollingstones #moodboards #interior

Een bericht gedeeld door Noëlle (@noellebaartmans) op

Shoppen met grote kortingen

Nog op zoek naar leuke dingen om te doen tijdens je staycation? Dan is Designer Outlet Roermond the place to be. Met meer dan 200 winkels met luxurydesigner, sport- en lifestyle-merken en altijd korting tot 70% is het modedorp de perfecte plek om te winkelen voor hem, haar, de kinderen en verwelkomt zelfs honden. Bovendien biedt het centrum in totaal 7.000 parkeerplaatsen en is het gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Beauty liefhebbers krijgen ook waar voor hun geld bij The Body Shop en de onlangs geopende BABOR en The Cosmetic Company Store. Enjoy!

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');