Deze hot stories heb je vandaag gemist

Dit zijn de meest gelezen artikelen die je vandaag moet lezen.
Gaby

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het meest gelezen?

1. Om deze reden dumpte Gaby Joey meteen na De Bachelorette

De laatste aflevering van De Bachelorettekreeg een heel andere wending. Joey Vanherle veroverde het hart van Gaby Blaaser en kreeg de allerlaatste roos. Toch is hij nu niet meer met Gaby samen. Gaby vertelt nu in de podcast Effe Relativeren van Kaj Gorgels waarom het over en uit is tussen de twee.

Gaby tijdens De Bachelorette

2. Politie doet opmerkelijke vondst in zaak rondom Maddie McCann

Het heeft dertien jaar geduurd, maar er lijkt nu dan eindelijk een doorbraak te zijn in de zaak van de verdwenen Madeleine 'Maddie' McCann. De politie is een zoektocht gestart naar het lichaam van het meisje en lijkt dichterbij het achterhalen van de waarheid dan ooit.

Maddie McCann

3. Olcay Gulsen en Ruud de Wild over gezinsuitbreiding

Olcay Gulsen en Ruud de Wild zijn al een tijdje smoorverliefd op de elkaar. De twee wonen inmiddels samen en ook een eventuele gezinsuitbreiding is al bespreekbaar gemaakt. In de Nieuwe Revue vertelt Olcay alles over haar toekomstplannen met Ruud.

Olcay Gulsen
window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f3033bdbe494', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });