doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Monica Geuze over gezinsuitbreiding: 'Ik gun ons een kindje samen'

Wait, what?! Komt er toch nog een tweede seizoen van Like Monica?

Fans dachten dat het eerste seizoen ook het laatste seizoen zou zijn...
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Monica

Hoewel er in eerste instantie werd gezegd dat er géén tweede seizoen van Monica Geuze's realityshow Like Monica zou komen, lijkt het er nu toch op dat er wel degelijk wordt nagedacht over een nieuw seizoen. Yay!

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Nieuw seizoen

Monica heeft namelijk in en Q&A op Instagram laten weten dat er binnenkort zal worden gediscussieerd over een eventueel vervolg van de serie. "Daar is binnenkort wel een gesprek over… we will see", aldus Monica in een geheimzinnig antwoord.

De serie is van grote invloed geweest op het leven van Monica, iets wat ze mee zal nemen in haar beslissing voor een tweede seizoen. "Spijt heb ik sowieso niet, maar ik heb me wel verkeken hoeveel tijd erin gaat zitten om zo'n serie te maken", vertelt ze. "Ook voor mijn vrienden en familie die hebben meegewerkt. Het kost gewoon heel veel tijd en soms was het gewoon heel erg druk."

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_middle_article');

Hmmm... We zullen dus nog even moeten afwachten!

Relatie

In de laatste aflevering van Like Monica is te zien hoe de vlogster samen met vriendin Kiana bespreekt hoe het nu tussen haar en Robbert gaat. "Hij heeft voor het eerst gezegd dat hij van mij houdt", vertelt Monica. 

Monica is op dit moment dolgelukkig met haar nieuwe liefde Robbert. De twee zijn zelfs zo happy, dat er misschien al sprake is van samenwonen. Cute!

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');