Olcay Gulsen en Ruud de Wild over gezinsuitbreiding

Olcay vertelt openhartig over haar toekomstplannen met Ruud.

Lees ook

Olcay Gulsen en Ruud de Wild zijn al een tijdje smoorverliefd op de elkaar. De twee wonen inmiddels samen en ook een eventuele gezinsuitbreiding is al bespreekbaar gemaakt. In de Nieuwe Revue vertelt Olcay alles over haar toekomstplannen met Ruud.

Kinderen

Dat Olcay en Ruud na een turbulent liefdesleven eindelijk weer het geluk gevonden hebben, is geen geheim meer. De twee worden dan ook overrompeld met de vraag of hun liefdesgeluk binnenkort nog wordt bestempeld met een baby, maar dat lijkt volgens Olcay niet meer te gaan gebeuren.

“As ik zie wat mijn vrienden met kinderen er allemaal voor hebben moeten opgeven… dat vind ik nogal wat. Je hoort vaak zeggen dat je er heel veel voor terugkrijgt, wat ik meteen geloof, maar je levert er ook een hoop vrijheden voor in”, vertelt Olcay. “Je weet nooit of je in de toekomst spijt krijgt van zo’n beslissing, maar dat vind ik geen reden om het dan maar wel te doen.”

Stiefmoeder

Hoewel Olcay dan misschien geen kindje van zichzelf wil, is ze wel stiefmoeder van de drie kinderen van Ruud geworden. “Eens in de veertien dagen zijn ze bij ons en dat contact hou ik bewust los en gelijkwaardig. Het is niet aan mij om me met hun opvoeding te bemoeien. Dat doe ik ook niet bij mijn neefjes en nichtjes, die mij vooral zien als een toffe tante. Pa en ma kunnen streng zijn, bij mij mag alles”, aldus de brunette.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook