Gaby Blaaser reageert voor het eerst op De Bachelorette-ophef

Gaby klapt uit de school over de reden van de breuk.

Lees ook

De laatste aflevering van De Bachelorette kreeg een heel andere wending. Joey Vanherle veroverde het hart van Gaby Blaaser en kreeg de allerlaatste roos. Toch is hij nu niet meer met Gaby samen. Gaby vertelt nu in de podcast Effe Relativeren van Kaj Gorgels waarom het over en uit is tussen de twee.

De Bachelorette

“Vanaf dag 1 wist ik dat Joey een goede kanshebber is, maar hij woonde bijvoorbeeld nog wel thuis en in Limburg. In een totaal andere wereld dan ik”, vertelt Gaby.

“Ik vroeg me dus wel af of hij dat aan kon, want hij is best wel een gevoelsmens. Misschien nog niet helemaal stevig in zijn schoenen en kon hij wel tegen mogelijke kritiek? Ik had het gevoel dat hij daar nog niet helemaal klaar voor was. Dat was continu de twijfel bij mij, net zoals of hij niet jong was. Maar toch werd ik continu naar hem toegetrokken”, gaat ze verder.

Breuk

Ze gaf hem de roos in de hoop in Nederland met hem verder te kunnen gaan, maar dit bleek uiteindelijk zonder succes. “Misschien was het wel alleen maar seksuele spanning, ik weet het niet. Uiteindelijk vond ik wel dat hij de roos verdiende. Joey was alles wat ik wilde… in Zuid-Afrika”, stelt ze.

“Helaas vrees ik dat ik liefde en een vakantieliefde door elkaar heb gehaald. Het is de perfecte omgeving, de dates staan voor je klaar. Je bent afgesloten van de rest van de wereld om er iets moois van te maken. Maar zodra je naar huis vliegt kom je terug in de realiteit”, legt de actrice uit.

Reden

Eenmaal terug in Nederland ging het niet bepaald beter tussen de twee. De afstand tussen Limburg en Amsterdam en het coronavirus gooiden roet in het eten. “Toen we terugkwamen brak de corona uit en dat flinke gevolgen. Ik wilde mijn ouders blijven zien en daarom sloot ik me dus af voor anderen waardoor ik niet zomaar even naar Limburg ging. En tegelijkertijd voel je dat de echte liefde er niet is. Uiteindelijk ben ik toch naar Limburg gegaan om het nog eens aan te voelen. Ik vond hem tenslotte zo leuk in Zuid-Afrika”, vertelt Gaby.

“Ik heb zijn ouders ontmoet, maar ik merkte dat hij continu op zijn telefoon zat. Voor de jongens is het ook wel lastig, want ze krijgen opeens megaveel aandacht. Ik kan goed omgaan met de aandacht en kan dat goed filteren. Maar aan Joey merkte ik dat hij er continu mee bezig was.”

Laatste kans

Gaby probeerde Joey nog een kans te geven, maar al gauw liep het voor Gaby toch niet zoals gehoopt. “Joey vertelde doodleuk met welke vrouwen hij zat te berichten en of ik ze kende. Dit was niet echt het moment, want je wil toch dingen uitpraten. Sinds we terug waren in Nederland hadden we contact via Facetime. Daarin was hij al opeens veel heftiger, terwijl hij eerder altijd de rust zelve was. Ik merkte dat we al snel dat we niet meer zo lekker met elkaar in contact waren en dat het verwaterde.

Uiteindelijk besloten Gaby en Joey om er toch maar een punt achter te zetten. Gaby kon het contact dat Joey had met andere vrouwen niet accepteren.

“En dan zegt hij: ‘Naja als jij me niet wil, dan heb ik genoeg keus’. Dat is toch niet leuk? Natuurlijk is alles anders dan in Zuid-Afrika, maar vervolgens geeft ie me een zoen en zegt dat hij het nog wel een kans wil geven. Maar weet hij dan wel wat hij net heeft gezegd en wie hij voor zich heeft? Dat klinkt heel heftig, maar zo denk ik dan. En ik heb de vrouwen gezien, ik zou er niet echt trots op zijn…. Ja sorry hoor, maar ik vond het niet bijzonder”, aldus de blondine.

Bron: Love & Reality | Beeld: De Bachelorette

Laatste nieuws

Zie ook